Despre noi Cine suntem ? Ce facem? Burgerul nostru !

Cine suntem?

O echipă tânără, ambiţioasă, pasionată. Ne prezentăm într-un Burger Truck, suntem mereu în mişcare, ne deplasăm oriunde şi venim chiar şi la tine. Gătim Burgeri home-made delicioşi, mereu proaspeţi şi nu folosim niciodată produse care au fost congelate. Atenţia noastră atinge cote maxime atunci cand alegem ingredientele, pentru ca burgerii noştri să fie pe cât de mult posibil fără E-uri şi conservanţi sau alţi aditivi de congelare. Ne străduim şi ne place să credem că reuşim, dar tu vei decide asta.


De unde am apărut?

Cel mai probabil am apărut din pasiunea noastră pentru burgeri şi mediul culinar. Am adoptat conceptul de Burger Truck pentru a ajunge rapid la iubitorii de burgeri, care sunt dispuşi să încerce reţetele noastre gustoase.


Ce gătim?

Preponderent gătim Burgeri, genul home-made şi nu fast–food.
Avem doisprezece reţete de burgeri pentru toate gusturile, de la mic la mare, dulce sau picant, simplu sau complex. De asemenea, ştim că toţi oamenii sunt diferiţi şi am creat trei dimensiuni pentru fiecare: mic, mare şi foarte mare. Nu putem să menţionăm doar burgerii, fără să amintim cele trei reţete de hot-dog.
Complecşi, savuroşi şi cu topinguri interesante, hot-dogii noştri sunt speciali.
Iar pentru a-ţi potoli setea, la noi vei găsi şi băuturi şi răcoritoare. De la apă, suc, bere, cidru sau vin, până la liomonade şi fresh-uri proaspete.


Ce e special la burgerii noştri?

Fiecare reţetă este unică, începând cu amestecul de carne şi condimente, până la sosuri sau salate. Burgerii noştri sunt delicioşi şi mai sănătoşi decât cei de tipul fast-food. Ingredientele sunt atent selecţionate, iar sosurile sunt făcute in-house, pentru a mulţumi gusturile clienţilor noştri. Mai mult, datorită mobilităţii noastre prin intermediul a Burger Truck, îi poţi achiziţiona din locuri diverse sau putem ajunge chiar la tine.


De ce trebuie să încercaţi un Burger de la noi?

Pentru că avem răbdarea şi dorinţa de a face noi totul, de la amestecul de carne până la sosuri şi toppinguri. Suntem preocupaţi de gusturi, arome şi toppinguri. De asemenea, facem tot posibilul ca ingredientele alese să fie locale şi atent selecţionate pentru calitate maximă. Pentru noi, detaliile fac diferenţa şi nu le pierdem din vedere.


Mobil? Ce înseamnă mobil?

Simplu! Înseamnă că noi vom veni la locaţia sau evenimentul tău. Avem nevoie de un loc de doisprezece metri pătraţi şi… cam atât. Dacă nu ai utilităţi (apă, curent, gaz) nu te speria, suntem AUTONOMI, maşina noastră având generator propriu, sisteme de apă şi de gaz proprii.


Evenimetul tău va deveni prioritatea noastră!

Nu ne­-ar plăcea ca lucrurile să nu decurgă perfect, imaginea noastră depinde de asta, aşa că evenimentul tău va fi prioritatea noastră!